Is jouw Frontoffice al voorbereid op de aanstaande versoepelingen?

Is jouw Frontoffice al voorbereid op de aanstaande versoepelingen?

Op dit moment wordt er gesproken over de voornemens om tot een versoepeling van de coronamaatregelen te komen. Zo roert de vakantiebranche zich behoorlijk en willen veel mensen waarschijnlijk graag op vakantie. De reisbranche verwacht een grote vraag naar last-minute reizen zodra er meer mogelijk is. Maar wat betekent dit voor Burgerzaken?

Inwoners kunnen een reis boeken zonder zich te realiseren dat hun reisdocument is verlopen. Ze moeten dan op het laatste moment een document aanvragen. Door de coronamaatregelen kunnen er momenteel minder mensen toegelaten worden in het gemeentehuis, wat kan zorgen voor lange wachttijden. Als de inwoner hier te laat achter komt, dan is een spoeddocument nodig. Het kost de inwoner extra geld als hij/zij niet tijdig een nieuw reisdocument aanvraagt. Als zelfs dit niet meer haalbaar is, moet er een nooddocument worden aangevraagd.

Zorg voor een tijdige voorbereiding: reserveer nu uw extra Frontoffice ondersteuning om uw dienstverlening te kunnen garanderen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, stuur uw vraag naar info@bsdeta.nl of bel voor aanvullende informatie met Albert Schut op 06 51 37 10 16.